RLV APARTAMENT 60 – 70 mp

800 lei

RLV reprezinta realizarea unei schite la scara, a apartamentului sau a casei sau a unui imobilului in format electronic. RLV-urile sunt necesare in momentul unor modificari, reparatii sau cand sunt cerut de primarie, banca, etc. RLV-urile realizate de iEnergetic sunt avizate ANCPI.

SKU: rlv 60-70 Categorie:

Descriere

RLV APARTAMENT 60

În urmă discuției cu unul dintre colegii noștrii. În funcție de situație și actele disponibile se vor stabilii pașii următori pentru eliberarea releveului. Pentru început va trebui să stabilim o zi și o ora în care putem veni să luăm măsurătorile spațiului.

RLV APARTAMENT 60

RLV APARTAMENT 60

Un plan RLV sau un plan releveu este și reprezintă: măsurarea, desenarea și realizarea la scară a elementelor de construcții, al unei clădiri, al unui ansambul de construcții sau ale unui detaliu constructiv.

Planul RLV reprezintă și este o componentă esențială, el este obligatoriu să se realizeze atunci când intervenim asupra unei modificări al unei clădiri deja existente.

Întotdeauna când se dorește modificarea, unei clădiri (ex. consolidarea clădirii, reabilitarea clădirii, modificări de destinație și scop, decorațiuni etc.), trebuie realizat un releveu.

Scopul final al unui plan releveu este de a oferi o informație tehnică cât mai precisă și completă asupra clădirii. Pentru care nu există date recente sau care nu mai au planuri detaliate (ex. clădiri vechi, istorice). Sau care din diverse motive au suferit modificări (erori de execuție, transformări neautorizate, degradări, cutremure, etc.).

Go to Top